Kínai horoszkóp 2019., a Disznó éve

Az idei esztendő minden életterületen harmóniát és sikert ígér!

Kínában az ún. holdévek alapján számítják ki a horoszkópot. Lássuk, ezen rendszer szerint milyen változások várhatók a február 5-én elkezdődött Disznó évében, és mit jelent ez az egyes csillagjegyek számára!

A kínai asztrológiában a Disznó a jólét szimbóluma: ez az esztendő a magánéletben harmóniát, nyugalmat, derűs együttlétet ígér, a karrier és a pénzügyek területén pedig lehetővé teszi a stabilitás megteremtését. Idén mindannyiunkra jellemző lesz az energikusság és a derűs gyakorlatiasság. Komoly üzleti esélyeket ígér ez az esztendő, és ha kellően szemfülesek vagyunk, lecsaphatunk ezekre a vissza nem térő lehetőségekre. Persze adódnak nehézségek is, de idén könnyedén felülemelkedünk az esetleges kudarcokon, így hosszú távon kedvező fejleményeknek örülhetünk. A Disznó békés típus, azért aztán 2019-ben nekünk sem esik majd nehezünkre megbocsájtani – jóval kevesebb magánéleti krízissel kell számolnunk, mint az előző években.

Ami a veszélyeket illeti: a Disznó jegye negatív aspektusában a lustaságot és a mértéktelenséget jelképezi, ezért idén fokozottan ügyeljünk arra, hogy mindenben kerüljük a túlzásokat!

Szólj hozzá te is!

Kategória: Cikkek